- 5 Şub 2024
- 128
- 650
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hemen hemenVe beklenen o gün geldiiii
Canlarım İNCALL görüşmesine karar verdim
Ama yalnız daha önce otelde görüştüğüm beyefendileri kabul ediyorum.
Bilginiz olsun
5 saat üzeri görüşmeler tercihimdir
Şimdiden iyi sevişmeler
Hemen hemen
Çok açık ve net bir şekilde yazmışım neyi anlamadın??2-3 saat görüşme evimde kabul etmiyorum bu kadar net yazmışım5 saat ve üzeri görüşme nedir ya
Şu saatlerde azalma olursa tekrar duyuru yapabilir misinVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
yaşadığım yerde sıkıntı yaşamayım diye kısa süreli programlar kabul etmiyorum ne yazık kiŞu saatlerde azalma olursa tekrar duyuru yapabilir misin
hayırlısı olsunVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
İncall duyurusunu görünce heyecanlandım. Ama o kadar şart koşmuşsun ki aşmak çok zor. Seninle otelde görüşmedim çünkü otelde kayıt oluşturmak istemiyorum. İncall olunca görüşürüm diyordum ama otel görüşmesi olmaldan incall olmuyor. Kısır döngü yani...Ve beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
Referans bile kurtarmıyor demiVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
Maalesef öyle canım benim🥹İncall duyurusunu görünce heyecanlandım. Ama o kadar şart koşmuşsun ki aşmak çok zor. Seninle otelde görüşmedim çünkü otelde kayıt oluşturmak istemiyorum. İncall olunca görüşürüm diyordum ama otel görüşmesi olmaldan incall olmuyor. Kısır döngü yani...
Referanslı görüşme yapmıyorum evet. Sadece tanıdıklarımı kendi evimde misafir edebilirim canımReferans bile kurtarmıyor demi
beni kabul eder misin pekiVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
Tek çare otel diyorsun yaniReferanslı görüşme yapmıyorum evet. Sadece tanıdıklarımı kendi evimde misafir edebilirim canım
Evet canım benim yani herkes referans söylüyor da ama ben referans kimseden istemiyorum.bana iyi gelen başkasına göre belki iyi olmamaya bilir ve ya tam tersine kime göre neye göre yani.o yüzden kendim yüz yüze gelmeyi ve tanışmayı tercih ediyorum. Sizinle bir iki kere otelde görüşseydik eğer şu an her şey çok farklı olabilirdiTek çare otel diyorsun yani
Pembislerle görüşme ihtimali her geçen gün daha da zorlaşıyor,
Squid game'de kazanma şansı,
Pembisle görüşme şansindan daha fazla...
Görüştük mu ki hiç daha öncebeni kabul eder misin peki
Aynen öyle çok doğru söylediniz. Ama ben kefil ve ya referans kabul etmiyorum kendim görüşüp ve tanımayı tercih ediyorum tabiki de oteldekefilsiz olmaz in mi cin mi bu devirde babana bile güvenmeycen bayanlar için çok daha riskli bi durum.
Şehirlerimiz farklı, yani görüşme imkanımız yok. Ama ne kadar itinalı, seviyenizi ve nezaketinizi koruyarak cevaplıyorsunuz yorumları. Onu demeye geldim sadece.
ayıp sana ne çabuk unuttun angarayıGörüştük mu ki hiç daha önce
Evet sende haklısın saygı duymak gerekEvet canım benim yani herkes referans söylüyor da ama ben referans kimseden istemiyorum.bana iyi gelen başkasına göre belki iyi olmamaya bilir ve ya tam tersine kime göre neye göre yani.o yüzden kendim yüz yüze gelmeyi ve tanışmayı tercih ediyorum. Sizinle bir iki kere otelde görüşseydik eğer şu an her şey çok farklı olabilirdi
oZaman dedi ki büyük oynuyorsunVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
ayıp sana ne çabuk unuttun angarayı
Canım benim5 saat bile az gelir bu güzelliğe, bırak gözlerinde kaybolmayı, insan o güzel bedeninden ayrılmamayı ister.
Teşekkür ederim bebişYalnız vücut efsaneeee
Şimdi İstanbul'da olmak vardı diye bir şarkı yok muydu yaVe beklenen o gün geldiiii
Bilginiz olsun
Şimdiden iyi sevişmeler
Çok isterdim ama maalesef ki İzmirdeyimŞimdi İstanbul'da olmak vardı diye bir şarkı yok muydu ya
Olsun orası da bizim umarım bir gün denk gelirizÇok isterdim ama maalesef ki İzmirdeyim
Görüşme sartları kapitülasyonlar gibi.İncall duyurusunu görünce heyecanlandım. Ama o kadar şart koşmuşsun ki aşmak çok zor. Seninle otelde görüşmedim çünkü otelde kayıt oluşturmak istemiyorum. İncall olunca görüşürüm diyordum ama otel görüşmesi olmaldan incall olmuyor. Kısır döngü yani...
Her zaman beklerimOlsun orası da bizim umarım bir gün denk geliriz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!