- 27 Kas 2023
- 162
- 646
Merhaba aşkolar
Ben Emel
23 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.
Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz. 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz sorunuz.
1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim️)
Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır .
Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.
ÜCRETLER:
INCALL(mümkünse en az 2 referans)
İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme talebim mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL ( 1 seans )
2 saat 9.000 TL ( 2 seans )
3 saat 11.000 TL ( 3 seans )
4 saat 14.000 TL ( 4 seans )
OUTCALL
2 saat 11.000 TL ( 2 seans )
3 saat 13.000 TL ( 3 seans )
4 saat 16.000 TL ( 4 seans )
Gecelik (23.00-07.00) 22.000 TL
+TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
+1000 TL
️Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.
Şehir Dışı Seyahatlerim
12 saat 35.000 TL + yol masrafı
Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.
İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.
ŞARTLARIM VE YASAKLARIM
Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim
( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz )
EKSTRA HER SERVİS +3000 TL
Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish) , Hard Sex
Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)
️️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.
CEP NUMARAM : 0553 020 40 21
Randevu için aşağıdaki WHATSAPP / TELEGRAM linkimden ulaşabilirsiz,
LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Twitter adresim :
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question). 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ben Emel
23 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.
Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz. 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz sorunuz.
1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim️)
Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır .
Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.
ÜCRETLER:
INCALL(mümkünse en az 2 referans)
İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.Referansınız yok ise ön ödeme talebim mevcut lütfen uygun ise yazınız pazarlık yapmıyorum.
1 saat 5.000 TL ( 1 seans )
2 saat 9.000 TL ( 2 seans )
3 saat 11.000 TL ( 3 seans )
4 saat 14.000 TL ( 4 seans )
OUTCALL
2 saat 11.000 TL ( 2 seans )
3 saat 13.000 TL ( 3 seans )
4 saat 16.000 TL ( 4 seans )
Gecelik (23.00-07.00) 22.000 TL
+TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
+1000 TL
️Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.
Şehir Dışı Seyahatlerim
12 saat 35.000 TL + yol masrafı
Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.
İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.
ŞARTLARIM VE YASAKLARIM
Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim
( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz )
EKSTRA HER SERVİS +3000 TL
Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish) , Hard Sex
Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)
️️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.
CEP NUMARAM : 0553 020 40 21
Randevu için aşağıdaki WHATSAPP / TELEGRAM linkimden ulaşabilirsiz,
LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Emell PRİV 👸🏼
MERHABA AŞKOLAR BU HESABIM DIŞINDA BAŞKA TELEGRAM HESABIM YOK İTİBAR ETMEYİNİZ! TWİTTER HESABIM TAKİP EDİN ; https://twitter.com/@emellprivv
t.me
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Twitter adresim :
İsim (Name): Emel
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA
Boy (length): 1.64
Kilo (Weight): 72
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question). 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2023-11-27 at 03.58.09 (4).jpeg103.3 KB · Görüntüleme: 7,349
-
WhatsApp Image 2023-11-27 at 03.58.09 (5).jpeg138.3 KB · Görüntüleme: 7,386
-
IMG_3002.jpeg178.8 KB · Görüntüleme: 739
-
IMG_2863.jpeg85.7 KB · Görüntüleme: 740
-
IMG_2337.jpeg212.5 KB · Görüntüleme: 755
-