Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buluşmada fotoğraf için izin istemek...

Lingam Çevrimdışı
31 Ağu 2010
78
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben uzun süredir amatör fotoğrafla uğraşıyorum ve malum her amatörün hayali nude modellerle çalışabilmek. Ama ülkemizde amatörler için profesyonel model bulma imkanı korkunç sınırlı. Açıkçası bugüne dek birlikte olduğum hiçbir partner kadına da teklif etmedim. Çünkü çoğu erkek forumlara basmak, eşe dosta hava atmak, trophy toplamak için fotoğraf çekiyor, karşımdaki insan böyle değerlendirsin veya profesyonel kamerayı görünce ürksün istemiyorum. Benim derdim ışıkla, formla, renkle oynamak, bunun için fazladan harcanan emek ve sürenin karşılığını da vermek. Ama diğer yandan da bu sitedeki partnerlerin çoğu da model olabilecek fizik ve cesarete sahipler, ayrıca nude fotoğrafçılıkta yüzün gözükmesi de gerekmiyor. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, bu konuda deneyimi olan vardır mutlaka.

Lingam Çevrimdışı
31 Ağu 2010
78
70
Cinsiyetiniz nedir?
Herkes kendince amatör fotoğrafçı değil mi zaten 🙂

"Kendince öyle" ama bence en azından bir mirrorless kamera sahibi olmak, lightroom veya muadili yazılım kullanıp, bir SSD'yi resimle doldurabiliyor olmak, Taschen'e bir iki maaş bırakmış olmak lazım kendine amatör diyebilmek için.

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
223
325
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nü fotoğrafçılığı yapmış ve çektiğim fotoğraflar çok beğenilmiş bir kişi olarak yazıyorum bu mesajı. Çektiğim fotoğraflarında bu sitede yayınlandığını tahmin ediyorum.
Arkadaşın , sevgilin varsa fotoğraflarını çek. Diğer çekimleri eğer profesyonel çalışmayacaksan tavsiye etmem. Canım sıkılıyor sonra....

Konu esasında çok kapsamlı bir konu. İşaret parmağının deklanşöre basması kadar kolay değil. Çok fazla etken var eskort çekimlerinde...

• Beğen
Tepkiler: Rio
Lingam Çevrimdışı
31 Ağu 2010
78
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bu arada şunu da unutmamak lazım. Bu şekilde çekilen fotoğrafları ticari amaçlı veya halka açık yerlerde (forum dahil) kullanmak doğru olmaz. Eğer kişisel portföy vs de dahi kullanacaksanız izin almak, hatta kendinizi garantiye almak için bunu imzalı olarak istemek gerekir. Çünkü bir kadının fotoğraf çekmenize izin vermesi, yayınlamanıza izin verdiği anlamına gelmez. Bence bunu kendi tekniğinizi geliştirmek olarak görüp fotoğrafları kendinize saklamalı ve portfoyünüze ekleyecekseniz mutlaka önden rıza istemelisiniz. O rızayı istediğiniz noktada da bence centilmence olan bitmiş editlenmiş fotoğrafları karşı tarafla paylaşıp onun da isterse özgürce kullanmasına izin vermeniz.

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
223
325
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama biliyorsun ki adminim benim tek sorunum foto çekememek değil, malumun poz da veremiyorum ... O ne olacak? 🙈🙈🤭🤣

Çok basit....
Size örnek fotoğraflar gosterip , vücudunuzun şekline ve elastikligine uygun olanları seçip mükemmel kareler yaratılabilir...

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
702
832
Cinsiyetiniz nedir?
"Kendince öyle" ama bence en azından bir mirrorless kamera sahibi olmak, lightroom veya muadili yazılım kullanıp, bir SSD'yi resimle doldurabiliyor olmak, Taschen'e bir iki maaş bırakmış olmak lazım kendine amatör diyebilmek için.
Oo hocam ingilizce terimlere de geçtiğine göre sen amatör falan değilsin. Tamam olmuşsun sen yav.
Body dememişsin bak o olmadı gönlü kalır şimdi. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

26 Mar 2020
60
75
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben uzun süredir amatör fotoğrafla uğraşıyorum ve malum her amatörün hayali nude modellerle çalışabilmek. Ama ülkemizde amatörler için profesyonel model bulma imkanı korkunç sınırlı. Açıkçası bugüne dek birlikte olduğum hiçbir partner kadına da teklif etmedim. Çünkü çoğu erkek forumlara basmak, eşe dosta hava atmak, trophy toplamak için fotoğraf çekiyor, karşımdaki insan böyle değerlendirsin veya profesyonel kamerayı görünce ürksün istemiyorum. Benim derdim ışıkla, formla, renkle oynamak, bunun için fazladan harcanan emek ve sürenin karşılığını da vermek. Ama diğer yandan da bu sitedeki partnerlerin çoğu da model olabilecek fizik ve cesarete sahipler, ayrıca nude fotoğrafçılıkta yüzün gözükmesi de gerekmiyor. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, bu konuda deneyimi olan vardır mutlaka.
Bende hobi olarak fotoğraf çekimi yapıyorum ismim marka hiç gittiğim bayanları çekeyim diye düşünmedim çünkü ticari olarak çekim yapmıyorum gelelim diğer konuya eğer amaç estetik nude çekimi ise bunun yüzlerce çeşit örneği var İnternet den araştırmanı ve ışığı öğrenmeni tavsiye ederim
Model çekimleri yap kendini geliştirdikçe nude çektirmek isteyenler seni bulur zaten ufak bir dost tavsiyesi makine lens spot ışıklar vs biraz masraflı bir hobi, 😉

Ali12345

Normal Üye
6 Nis 2022
37
4
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zor bir ihtimal ama belki yardımcı olurlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar